NIEUWS

Het wordt gezellig druk aan onze Sax-pupiter, deze is in de afgelopen periode uitgebreid van 2 naar 5!! Welkom Danielle, Nancy en Swa. Zelf ook zin om onze harmonie te vervoegen ? Aarzel dan niet en neem contact op met ons!

Opendeurrepetitie. Iedereen is van harte welkom en we vragen met aandrang om op die dag uw spaarcentjes te komen afhalen (zeker ten laatste zaterdag vóór de uitstap). Onze schatbewaarder zal dit zeker appreciëren.

Op 4 januari 2021 overleed Madeleine De Borger, jaren lang trouw lid van onze harmonie. Moeder van onze klarinettist Jan Van Akoleyen en grootmoeder van onze trompettist David Nuyts. Aan de familie bieden wij onze oprechte deelneming aan.

Op 17 december 2020 overleed onze muzikant trompettist Joske Peeters. Echtgenoot van onze klarinettiste Francy Van der Wildt en vader van onze bas-tuba Werner Peeters. Jos was ook jarenlang de drijvende kracht achter onze bevriende muziekvereniging "Socialistische Harmonie Volharding". Wij bieden de familie onze oprechte deelneming aan en zijn...

© 2023K.K.Harmonie.Verbroedering.Rumst
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin